Discover What's Possible

E-HRM Software

Een digitaal HR platform is niet meer weg te denken voor efficiënte bedrijfsvoering. Er zijn veel verschillende E-HRM systemen beschikbaar. Door het juiste pakket te kiezen zal het mogelijk worden gemaakt uw volledige HR-gegevens, processen en complexe administraties snel en effectief te controleren. Met veel kennis en ervaring in deze software programma's kan HR Innovation Caribbean vrijblijvend ondersteuning bieden bij uw keuze voor het juiste software pakket. 

Na de implementatie van een E-HRM systeem bieden wij onze kennis en expertise bij het opzetten van een Digital HR Strategy. Middels People Analytics en datagedreven besluitvorming zal HR haar toegevoegde waarde in cijfers aan het management kunnen tonen. Toekomstige ontwikkelingen zullen worden voorspeld zodat doelmatige strategieën worden ontwikkeld die HR naar een volgend niveau tillen!

software afbeelding.jpg

Self Service

Medewerkers en Managers hebben zelf toegang tot hun HR-informatie via mobiel, tablet of laptop en kunnen wijzigingen doorvoeren. 

verzuim

Ziekte en afwezigheid administratie volledig digitaliseren en ongewenst verzuim doelmatig aanpakken middels onze verzuim module.

HRM

Van instroom, doorstroom tot uitstroom;  routinematige HR-processen worden middels handige workflows geautomatiseerd.

Management informatie

Het opstellen van eenvoudige overzichten of complexe analyses middels het rapportage dashboard. Datagedreven besluitvorming en advies! 

integraties

Het koppelen met andere software zoals salaris- of tijdsregistratie programma's behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Service

mobile app.png

 

Met onze expertise inventariseren wij wat de interne behoeften zijn binnen uw organisatie om gegarandeerd tot de beste oplossing te komen voor een digitale, succesvolle toekomst. Dit gebeurt middels een aantal fasen:

Nulmeting

Bij aanvang van onze samenwerking maken we samen met u een nulmeting van uw organisatie. Waar staat u nu en waar wilt u naartoe met de E-HRM Software? Door deze informatie overzichtelijk te verzamelen gaan we georganiseerd van start.

Implementatie

Met behulp van de nulmeting kunnen we snel van start en in korte tijd uw HR-dashboard inrichten. Hieropvolgend zullen trainingen worden ingepland om u in korte tijd de E-HRM Software te laten beheersen. Middels korte communicatielijnen met een vast contactpersoon zal de implementatie efficiënt verlopen. Ervaringen uit implementatietrajecten nemen we mee bij nieuwe trajecten, om altijd aan de beste aanpak te werken voor u.

Ondersteuning

Zodra u werkt met de E-HRM Software, houdt onze betrokkenheid niet op. Als uw contactpersoon zijn we te allen tijde beschikbaar voor praktische vragen of training om meer uit de software te leren halen.

Zoekt u een E-HRM Systeem? 

Ontvang via onderstaande knop een vrijblijvend advies